Over autobedrijf van Yperen

Over ons

 

Met ruim 40 jaar Mitsubishi dealerschap was Autobedrijf Van Yperen één van de vertegenwoordigers van het eerste uur. In 2017 is Van Yperen gestopt met het dealerschap en als universeel autobedrijf doorgegaan. In 2018 is het bedrijf overgenomen door Jos Priem. Vanaf dat moment trok het bedrijf meerdere specialisten aan om behalve Mitsubishi ook andere merken op hoog niveau te onderhouden.

WIE IS JOS PRIEM?

Jos Priem startte al in 2011 zijn eigen Autobedrijf Jos Priem, voor de in- en verkoop van auto's. Werkzaamheden besteedde hij uit aan een servicepartner. Toen de werkzaamheden bleven groeien, werd als 2e servicepartner Danny Versluis alias DiagnoseDan (toen nog onder de naam Autobedrijf ASM) aangetrokken. Toen ook daarmee de grenzen van de groei waren bereikt, kon Jos Priem in 2018 het bedrijf van Wim van Yperen in Mijdrecht overnemen, die net was gestopt als Mitsubishi-dealer. In hetzelfde jaar werden bovendien de activiteiten van Vakgarage Mijdrecht van Co Kentrop overgenomen. In 2019 trok Danny Versluis bij Jos Priem in het bedrijf. Autobedrijf Jos Priem in Vinkeveen bestaat nog altijd.

KENNIS

Door het bundelen van krachten beschikt Autobedrijf Van Yperen inmiddels over extra veel ervaring en kennis; kwaliteiten die we graag in het voordeel van onze klanten laten spreken. Tevens door de fusie met ASM heeft van Yperen er een specialisatie bij, en wel die van BMW- en Diagnose Specialist. U bent bij ons van harte welkom voor alle reparaties aan uw auto. Daarom doet Autobedrijf van Yperen alles in eigen beheer: APK, onderhoud (alle merken), reparaties, schadeherstel, aircoservice en de banden seizoenswissels (opslag in eigen huis inclusief verzekering). 

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Veel enthousiasme voor u als klant om u te ontzorgen in uw mobiliteits behoefte inclusief 24/7 pechhulp. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit.

Een ding willen we graag benadrukken: in ons bedrijf staan niet de auto’s en de techniek voorop, maar de mensen. Ons bedrijf draait dus om u en uw mobiliteit.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze site of kom eens langs in Mijdrecht!