Over ons

Na ruim 40 jaar Mitsubishi dealerschap was van Yperen daarmee één van de vertegenwoordigers van het eerste uur. In 2018 is het bedrijf overgenomen door Jos Priem. Vanaf dat moment trok het bedrijf meerdere specialisten aan om behalve Mitsubishi ook andere merken op hoog niveau te onderhouden. We beschikken inmiddels over extra veel ervaring en kennis; kwaliteiten die we graag in het voordeel van onze klanten laten spreken. Tevens door de fusie met ASM in Juli 2019 heeft van Yperen er een specialisatie bij, en wel die van BMW- en Diagnose Specialist. Danny is internationaal ook bekend als “diagnosedan”. U bent bij ons van harte welkom voor alle reparaties aan uw auto. Daarom doet Autobedrijf van Yperen alles in eigen beheer: APK, Onderhoud (alle merken), reparaties, schadeherstel, airco service en de banden seizoenswissels (eigen opslag in huis inclusief verzekering)

Wat kunt u eigenlijk van ons verwachten? Veel enthousiasme voor u als klant om u te ontzorgen in uw mobiliteits behoefte inclusief 24/7 pechhulp. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit.

Een ding willen we hier graag vast benadrukken: in ons bedrijf staan niet de auto’s en de techniek voorop, maar de mensen. Ons bedrijf draait dus om u en uw mobiliteit. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze site, kom langs of mail uw vraag naar ons.

Bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens!