Outlander

VEILIGHEID
U geniet nog meer van de rijervaring die de Outlander biedt als u weet hoe veilig de Outlander is. Talloze innovaties optimaliseren het rijcomfort en de veiligheid en daarbij is hij zuinig en compleet. Alle modellen zijn standaard uitgerust met een hoge zitpositie en 7-SRS-airbags, inclusief een knie-airbag voor de bestuurdersstoel. Een nieuw detectiesysteem waarschuwt voor een mogelijke aanrijding en neemt direct preventieve maatregelen. Hierdoor is de veiligheid van de nieuwe Outlander ingrijpend verbeterd.

Ontdek zelf de stabiliteit, handelbaarheid en comfort van de nieuwe Mitsubishi Outlander! De Outlander bundelt aandacht voor milieu, kwaliteit en veiligheid met karakter en prestaties. Dit maakt hem de meest complete Family-Crossover ooit en een SUV van de volgende generatie.

Verkrijgbaar vanaf € 32.490,-

BASISPRINCIPES
Mitsubishi hanteert 3 elementen die zijn terug te vinden in alle modellen: ‘aandacht voor het milieu’, ‘veiligheid voor de inzittenden’ en een ‘comfortabel interieur’. Deze elementen combineert de Outlander met zijn rijeigenschappen voor ultiem rijplezier.

Proefrit   Offerte   Brochure / Prijslijst   Contact